Nyårsafton.....

Alldeles strax ska jag klä på mig jacka och skor och vandra till busshållsplatsen. Ska nämligen på stan idag igen med Amanda, fun! Kaaanske att jag nappar åt mig ett par till nylonstrumpbyxor, just in case liksom. Köpte ju ett par igår men det var väl inte särskilt roligt att visa. Köpte även en klänning med den får ni se senare, hihi.
Nu ska jag bara ta något att käka på så hörs vi sen.
Love.

ACQUA di GIOIA

ACQUA di GIOIA - Giorgio Armani.

Fick denna otroligt goda och fina parfym av min älskling i julklapp. Har aldrig haft en sån här fin parfym, utan mer kändis parfymer osv. Så denna satt verkligen fint i samlingen! Finns i två storlekar; den lilla för ca 500 kronor och den större för 700-800 kronor tror jag det är.

A few hours later......

Clear-up strips (rensar porer), BUS (kaaaan behöva denna... men är rätt brun nu för har solat men in case of emergency så vet jag att brännan inte är långt borta, hehe), h&ms mascara (har hört från så många att den e så bra.... så måste ju prova), en vanlig eyeliner och ögonskuggspalett.

Känns faktiskt som att det ska bli ett trevligt nyår. Även fast planerna inte är särskilt stora så löser sig allt. Det kommer bli kung. Har även en klänning till salu, om det är någon som är utan en till imorgon?
Love.

City with Josefin

Idag ska jag på stan med Josefin. Måste nog skynda mig nu att äta frukost osv om jag ska hinna med bussen!
Btw så är jag så sjukt irriterad för stunden så ni fattar inte. Skjut mig. Kan tyvärr inte berätta eftersom det handlar om min familj, men fy i helvete vad förbannad jag är. Att folk aldrig kan inse. Allt är fan inte gratis. Väx upp för i helvete.

Body shop fever

Fick så sjukt mycket bodyshop saker i julklapp.
Och jag kan inte påstå att jag verkligen behövde det, men GUD så underbart det är att välja och vraka bland massa mumsiga dofter! :D Har typ 10 burkar nu. Någon som är i behov av någon kanske, haha?

Klockan är midnatt


My beloved Vagabond boots.

Får sån sjuk bloggabstinens då jag är ensam. Tänker för mycket och kommer på en massa saker. Som att tänka ut vad jag ska köpa imorgon på stan. Har en snål budget för vill inte slösa för mycket. Köpte nyligen massa dyra kläder, smycken och smink.... Men allt är inte fulländat ännu! Som vanligt då.
Men det jag verkligen behöver är:
- Nylonstrumpbyxor (Till nyår. Tycker ni hudfärgade eller vanliga svarta? Jag tror på hudfärgade asså... Till en svart klänning!)
- Mascara
- Underkläder
- Läppenna
- Läppstift (Ett nude! Tips någon?)

About my design.....


Vill verkligen verkligen sätta i nytt hår nuuu... Klarar inte av detta korta håååår!

A juste, ang min design eller ja, HEADER, så kommer den upp imorgon. Tillfällig eller ej, så kommer någon slags header upp. Tro inte att jag ska ha de sådär! No way mtfka.
Godnatt!

Curl my hair with a flatter

Nåååågon som känner sig sugen på att ta en snabbkurs i att locka hår med plattång?! Har nämligen tid right know.... Smell you later.

Shopping with friends.....

Gjorde av med mina sista slantar på en underbart snygg Jersey-tröja.....

Fyndade åtminstone EN sak på mellandagsrean - denna underbara kavaj från h&m!
Kostade ynka 150 kronor, vilket kap va? Den ser väldigt hårig ut på bilden, KAN va så att
min lilla "älsklingsvovve" lagt sig på den lite sådär nonchalant bara...

Har ni hittat nått på rean?

Christmas gift.....


Fick en superfin klocka av min storasyster i julklapp. Ska bara göra den lite mindre, sen ska den användas!

Snälla skjut mig.

Min design ba. Fuckar. Ur.

.....

Jag är på G som FAN med min header. Har man en lite mer komplicerad dator så blir det lite svårare. Har inte ens PS. Någon, sneeella som vet vart man laddar ner det gratis?!

Give me a minute.

Det har varit så sjukt stressigt i skolan. JUST NU så ska jag bara fixa jordens mest enklaste header, the rest is history. Brb.

UNNA dig SJÄLV.

Jag har tänkt på en sak. I december månad så blir det oftast så att man lägger ner ALL sin förmögenhet på julklappar, men jag tänkte faktiskt unna mig lite saker denna månad. Det enda "klädaktiga" som jag köpt sedan skolan börja är en skjorta och en tröja. Resten har jag sparat. It's crazy. Och nu HAR jag dem pengarna, och mer pengar, och jag är snart klar med alla mina julklappar! Så nu ska jag FANIMEJ unna mig lite roliga produkter för mitt hår. Har ju tagit ut löshåret och det känns hemskt, så jag vill att det ska bli så starkt som möjligt nu!
Kérastases produkter kan man ju typ dö för.... Priset är högt men VÄLDIGT värt. Tror det blir nått sånt här imorn.
Mitt stackars hår.....
Ska även köpa nått återfuktande till min torra hy, buuuuuu. Och nå rengöringsskit, hyn är inte den bästa på vintern, lol.
Stärkande för håret!
Vill även tipsa om en hemsida som heter Lyko.se (ni har säkert sett på tvn). SKITBRA priser jämfört med salong. Helt otroligt. Fantastic. Dom har även utförsäljning på Lakme produkter, (sjukt bra).

Pluggat och pluggat och pluggat....

Aaaaah! I'm back. Denna vecka har ENBART bestått av plugg och jag har lyckats göra:
1 hantverksorienteringsprov/stilhistoria
2 psykologiinlämningar
1 praktiskt permanentprov
1 demokratiprov
Kanske verkar lite i era ögon men för mig.... Som knappt har en skoldator... Som jag vill ha...... Är det bra.
OCH på måndag så ska jag till SYV för att kolla om jag får byta linje. Jag vill ej gå detta. Jag vill gå samhälle. Med min bästa vän! Så hoppas verkligen att jag får byta.
Ska slänga upp lite kläder som jag är sugen på oxå.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!