Spotlife!

Ny bloggportaaaaaaal, www.lovisaahlberg.spotlife.se

Stress stress x 1000

Aahhhh. Jag är så galet, äckligt, sjukligt stressad. Ligger efter med tre psykologi inlämningar, har ett huuuuge religionsprov imorgon samt ett läxförhör i naturkunskap. Visst, jag får skylla mig själv det där med psykologin men att lägga två prov/förhör på en och samma dag har jag aldrig förstått. Det jag behöver nu är lugn. Jag stressar upp mig för minsta lilla, när jag ska vara med Filip i helgen, när jag ska hänga med tjejerna, hur jag ska få in träning i mitt fullsmockade schema som egentligen ska innehålla massvis med plugg men blir istället ett massa facebookande och tv-tittande istället.
Det som skulle kunna muntra upp mig nu är en fet check med pengar så att jag kan få shoppa... Och en pluggfri vecka.

17/2-Tvåtusentolv

What's up? Själv mår jag faktiskt heeeelt OK. Det som skett sedan förra gången är att jag skaffat gymkort på EGO, börjat äta en bra kost och tillräckligt mycket om dagen. Har alltid ätit som ett djur men nu blir det snäppet mer för att jag tränar rätt intensivt. Dock så har jag nyss klämt en disk i ryggraden på ett boxningspass så just nu vilar jag....!
Ikväll ska jag vara med Filip, och det ska jag imorgon också! Vi har inte varit med varandra på cirka 3 helger, och väldigt få vardagar så vi tänkte ta igen detta nu. Det ska bli vääääldigt mysigt... Vet inte om vi ska laga middag ihop? Men jag är sjukt sugen på blåmusslor med vitt vin och vitlök........ Yummy. Vi får se hur det blir. Vi ska i alla fall ta det lugnt, (första gången för mig på några helger) och det ska bli oerhört skönt.
Hoppas ni har det bra ikväll hörni, så hörs vi!

Träning

För att jag ska må bra så måste jag TRÄNA. Gör jag inte det så påverkas mina betyg i skolan, min relation till andra och min sömn påverkar mycket. Jag har även märkt att kosten har en väldigt stor betydelse för mig, och det har jag märkt redan efter en vecka. I måndags så vände jag på min livsstil helt och hållet. Istället för att grisa ner mig i bröd, oboy, pasta osv så valde jag helt bort nästan alla veteprodukter, mejeriprodukter och socker. Jag åt ägg, nötter, apelsiner, och såklart proteiner. Proppade i mig pasta (efter träning går det bra, snabba kolhydrater, men helst glutenfri) och proteindrinkar efter träning. Såklart åt jag vanlig mat också, men jag skippade det onödiga: glass, godis, såser, mjölk. Har inte druckit min favoritdryck på över en vecka nu... Fick även för mig att nä, - nu JÄVLAR ska jag ut och springa. Sagt och gjort, var ute och sprang och fysade i 45 minuter. Utförde även några träningspass till. Och vill ni veta resultatet? - Jag gjorde klart alla uppgifter i skolan. Jag vaknade en KVART innan mitt alarm ringde på morgonen, det vill säga 06.30 och var hur pigg som helst. Dum som jag är så sov jag vidare, men ändå! I helgen har jag fuskat men till veckan blir det nya tag. Absolut. Och inom en månad kommer jag må skitbra. Inom ett år kommer jag vara frisk som en nötkärna, världens bästa immunförsvar och kondition = sjukt bra hälsa.
Så TRÄNINGEN är en väldigt stor del av mitt liv. Har inte tränat regelbundet på ca 10 månader nu, och ni kan ju tänka er hur jag mått av det....depression, trötthet, förkylning på förkylning osv... Nu har jag äntligen vaknat upp. Nu vet jag vad min kropp behöver för att må bra. Äntligen, äntligen har jag hittat mig själv.
Träning i mitt <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!