Football

Sitter och kollar på matchen nu mellan Tyskland och Danmark. Hoppas Danmark vinner men ser mörkt ut... Men vill ändå att Tyskland vinner för då går Portugal vidare. JAJA. Fick nyss en söt bild på Filips vovve, gömmsan...


Dålig tjej!

Är väääärdelös på detta!!! Men har varit med Filip och känner inte för att plocka upp datorn då och blogga, eller mobilen. Ikväll ska jag i alla fall göra slingor, (jag vet att jag sagt att jag älskar min hårfärg men gör det här) så att det ska passa min hårförlängning. Blir ljusa slingor! Visar före och efterbild sen!


Vad hände...?

Fattar inte vad som hände med uppdateringen igår?????? Blev väl lite sådär då... Var väl så excited över att mitt paket hade kommit. 

Gammbilden med brännan och långhåret förra sommarn.... Med Amandas tröja oxå, lol xD Man ser ju att man förändrats men vet inte om det gått uppåt eller neråt... 

ANYWAY, byter ämne för mycket. Ikväll ska vi tjejer fira Emelie Hööööögsteeeedt som fyllde 18 den 29e maj, har varit lite saker där emellan som gjort att vi inte kunnat fira! Så då ska vi ut och äta osv. Kommer bli skitkul! Nu ska jag äta frulle för att sedan gå en PW med mina 7kt onda skor, eftersom jag glömt dem vanliga på jobbet... Ajaaaa, får bara se till att fötterna är bra nog för ikväll blir det mina Jeffreys! PoK.

The paketas

Detta innehöll paketet
Håååår
Startbox med massa olika verktyg
Färgring
Lashes
Bara att boka in sig nurå! ;)

13 juni

Tiden går fort! Om mindre än två veckor så ska jag på peace! Det är ju helt sjukt... Ska egentligen till Bea idag för att kolla in tältet och bygga upp det så det går snabbt när vi är framme, men saken är den att jag har så mycket att göra idag så vi får helt enkelt se om jag hinner. Förhoppningsvis! Snart tänkte jag åka och hämta ut mitt pakeeet, ni får se sen när jag är tillbaka.
Nu käkar jag lite frulle, unnade mig en VÄLDIGT onyttig portion med rabarberkräm till frukost idag... Får ta igen det senare.
Soon this will be gone. Söt vovve på bilden btw! Ska vara med ö-v-e-r-a-l-l-t. ;)

Saft saft hallonsaft

Jag och mammsen fick ett ryck vid 23-tiden och sprang ut och plockade massvis med rabarber. Vi skar upp rabarber och gjorde oss en rabarberkräm, men vi frös även in lite rabarber. Man måste ta vara på dem nu eftersom i sommar så blir dem torra och hårda som träpinnar... Så ska plocka in fler imorgon och frysa in. Efter det så fick vi ännu ett ryck och kokade ihop smultronsaft. Oemotståndligt god! Smakar exakt som "kronans saft". (dem säljs inte längre).


Vad vill ni att jag ska skriva om i min blogg?

Hårtips, mode, musik, skönhet, träning, kost? Let me know jao...

Vart är mitt hår....?

Är ivrig! Vet att jag beställde det igår men det är så många som får sitt dagen efter, så kom igen nu! Plz.


Frukost

En typisk frukost för mig:
En smoothie gjord på turkisk yoghurt, mjölk, blåbär, banan och kiwi. Ibland stoppar jag ner ett ägg också.
Sen äter jag alltid ägg och mer frukter. Äter aldrig bröd längre.


Blåbär - Rika på antioxidanter (bra för oss kvinnor), vitaminer och mineraler. Finns studier på att detta bär stärker vårat mörkerseende. Blåbärs antioxidanter av typen antocyanier tros kunna förebygga hjärt-och kärlskjukdomar, skydda hjärnan mot onödigt åldrande och mot andra allvarliga sjukdomar.

Banan - innehåller massvis med vitaminer och mineraler, vitamin A/C/E/B2/B3/B5 och B6. Innehåller även kalium, magnesium, fosfor, kalcium, selen, järn, zink, mangan, koppar och folsyra. Så dricker man inte mjölk så är det asbra att äta bananas. Det är också bra för hjärtat, till att upprätthålla starka ben, hålla tarmen frisk, skyddar mot njursjukdom och cancer, kan lindra vid baksmälla, kan lindra vid PMS osvosvosvosv. Kan även lindra myggbett, så ta insidan av skalet och gnugga mot myggbettet. Kan vara bra att veta nu i sommar!

Ägg - Innehåller ingen kalcium eller c-vitamin men innehåller i stort sett varenda essentiellt näringsämne. Alltså äter du ett ägg så har du i stort sett fått i dig all näring du behöver för dagen.
Hoppas ni inspireras till att äta en riktig frukost!

Tuesday morning

Ligger i sängen hemma hos Filip och försöker dra mig uuuur den. Åkte hit sent igår för att min tv inte funkade och jag ville se fotbollen....som för övrigt gick skit. Nu ska jag nog börja pallra mig hem, och håller tummarna för att mitt paket kommer idag, och att det blir rätt. PLZ!!!


Positivt överraskad/Tips

Beställde nyss lite hår och andra verktyg från Rapunzel of Sweden, men innan var jag lite tveksam vilken färg jag skulle använda eftersom jag inte har en färgring. Så då tänkte jag att äsch jag skickar iväg ett mail med en bild på mitt hår och kollar om dem har tid att svara den närmaste veckan, eller månaden, eller ens överhuvudtaget.
Glatt överraskad blev jag då av att det plingade till i telefonen och att jag hade fått svar med all hjälp jag behövde. SKITBRA! Hur grym service som helst!
Är så sjuuukt nöjd med min hårfärg...

Tycker även ni ska surfa in på Beleza.se! Just nu säljer dem lösögonfransar i 10-pack för bara 255:-! Det är så sjukt billigt, plus att man får med massa saker i det kitet. 10 lim, små rosa lådor (?) och en överraskning. Dem säljer även hår där, som har fått väldigt bra kritik, men finns tyvärr begränsat med färger... Det måste ha tagit slut eller något eftersom dem har en färgring med typ 50 färger.
När jag ändå är igång med gratis reklam för dessa företag så måste jag också tipsa om denna sida, www.dumsnal.se. Rabattkoder för massvis med sidor! Helt sjukt. Skitbra för mig som inte börjat jobba än (börjar i juli) och ska på festival = snåla med pengarna.
See ya!

Ny design and I'm back


Tjeeeenare! Jag är tillbaka. Ett tag. Får se hur länge detta håller men FÖRHOPPNINGSVIS ett bra tag. Det jag tycker är jobbigt är att ta fram datorn, slå igång den, ansluta till internet, ladda in bilder, öppna internet och logga in på blogg. Alltså hela grejen med att blogga... Hehe. Men ibland tycker jag det är kul.

Under tiden jag varit borta så har jag fått sommarlov, firat en massa 18-åringar, kollat på studenter, LÄNGTAT TILL STUDENTEN, friserat massvis med kompisar, ätit världens godaste marängtårta och myst med vänner, familj och min Filen. Även med min underbara doggy!
Har också haft funderingar på att börja sätta i hårförlängning på folk. And yes det kommer jag göra. Ska beställa hem grejer imorgon och sedan söker jag modeller jag kan förlänga på. Isättningen är till en början gratis men håret betalar du självklart för själv!

Vad tycker ni om min nya bild btw? Ska fixa till skiten och så vidare men kände bara för att slänga upp något nytt istället för en väldigt gammal bild, snart 2 år...

Molly <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!