Mys

Igår så var jag med några stycken hemma hos emil, sedan drog vi till Tom för att han fyllt år! Kvällen avslutades på kebabcity och en busstur hem.

Idag så har vi (mamma) lagat mat heeeeela dagen. Vi har bjudit på thanksgiving dinner hemma hos oss. Det var treeeeeevligt men kan inte säga att jag är ett stort fan av sån mat. VÄLDIGT sött så att säga. Men alla andra tyckte det var skitgott, tur! Nu är jag hemma hos Filip och ska rota fram något att käka snart!


Wups!

Glömde bloggen igår känns det som. Tror jag i alla fall. Har inget minne kvar av att jag gjort något. MEN så hände det ju inte särskilt mycket igår heller!
Förutom att vi byggde pussel.... Vi har köpt ett 1000 bitars pussel och SUGER! Det är så galet svårt och jag får ont som fan i huvudet av att bara kolla på alla bitar. Dom som klarar av 10 000 bitar är ju sjuka i huvudet. Seriöst.
32 000 bitar!!! Sick.
Världens största pussel byggdes med hjälp av invånare i Ravenburg och har 1 141 800 bitar. Äckligt.

Babylove

Var nyss och hälsade på Erika och hennes bebbe. Så oooootroligt liten! Jääätttesöt och go. Men den sov såklart, bara några dagar gammal ju. Man längtar ju tills man får en egen, men det får absolut vänta några år till. Har så mycket jag vill göra som känns lite omöjligt med en bäbis omkring. Men sådana saker kan ju också vänta, men njaaa, jag vill festa lite först! Vilket jag troligtvis kommer lessna på ganska fort. Men men, finns ju andra roligheter också.
Ikväll så har jag pluggat, gjort klart APU-uppgiften men inte psykologin... Ida, mamma och jag var på ICA Maxi förut och köpte lite småsakran, tillexempel ett pussel som det hålls på att byggas på nu. Sket i det... Måste sova.
OCH EN ANNAN SAK JAG MÅSTE GÖRA ÄR ATT FIXA MIN HEADER OCH DESIGN. Spyr ju på den just nu.
Hörs då!!!!!!! Puss och gonatt!<3

Yum-yum

Sitter och äter turkisk yoghurt med blåbärssylt. Om ni aldrig smakat turkisk yoghurt så tycker jag att ni ska göra det! Det är så sjukt galet gott, krämigt, NYTTIGT osv osv osv. Äter det nästan hela tiden nuförtiden, skitbra mellanmål.
Mums!

Gaaaaah, allt plugg dödar mig just nu!!!! Har så sjukt mycket i skolan. Blir trött av ingenting osv. Nu är iallafall debatten på samhällen klar, sedan prov i det nästa vecka. Prov på fredag, redovisning imorgon och helst så ska en psykologiuppgift vara klar till imorgon också. Är väl bara att sätta igång då! Motivera mig....

Politik/debatt

Trots att jag tyckt att politik är det värsta som någonsin funnits så tycker jag att det faktiskt börjar bli ganska intressant, särskilt efter en debatt vi har här på lektionen just nu. Jag köttade. För moderaterna såklart. Go Fredde!


Ma excusa

Har varit dålig på att uppdatera, men det är svårt när man går i skolan! Och särskilt idag när vi skulle visa upp våran linje för niorna hela dagen, stå och klippa, rulla permanent osv osv osv. Söta tjejoooor iaf men tyvärr inga killar! Sexigt med killar som är frisörer ju!
Sorry Bobbsan men dina produkter sugeeer.....

Art class

Sitter just nu och har bild på skolan, eller bild och form tror jag det är. Vi gör gipsmasker osv, men jag är klaaaaar så jag chillar bara. Chillerrrr.


Breaking Dawn Part 1

Åååååh, vilken underbart gullig film. Crying. Dunderbra. Men jag älskar ju Twilight så.... Edward <3
Nu ska jag ta tummen ur och försöka blogga. Yep. Och min design...... Aja. Den fixar sig. Snart. Förhoppningsvis. Eller ja, den fixar sig väl inte av sig själv utan det är något jag får ta tag i! Men just nu så finns inte det i mitt huvud, utan mitt huvud är fyllt utav plugg. Skola. För imorgon så börjar tredje veckan efter lovet. Första skoldagen efter lovet för mig.

Kött tips!!!!!

Assååååå mååååste bara få dela med mig av ett stek/kryddtips till kött. Det blir himmelskt gott! (Ej glutenfri).
Jag använde mig utav oxbiffar, en billigare variant utav oxfilé. Detta kött brukar i värsta fall vara ganska segt, men inte om man steker som MOI! Hihi.
Börja med att klicka en STOR klick smör, köttet ska nästan simma i smöret. Häll i soya i stekpannan, rätt mycket. Salta köttet rätt väl, krydda med vitpeppar och lite grillkrydda. Köttet ska vara lika mjukt som nästippen, alltså ca 1 min på varje sida. Det blir hiiiiiimmmmmeeeelskt GOTT!!!!!!! Filip älskade det och då är jag grym...... Med tanke på att han är väldig kinkig med maten, haha.
Och detta är inte glutenfritt pågrund av soyan, men man kan byta ut soyan mot Colorit för att få till färgen. Tillför ingen smak alls, utan då får man bara salta lite extra.
Waaaa, ska som sagt på twilight ikväll. Självklart längtar jag till filmen men själva snackset är väl inte att klaga på......

Misslyckat försök till en gölligöll bild.... (Ursäkta vårt fina kök, vi ska göra om. Har inte hunnit den än!)


Pluggdag

Gårdagen var jättetrevlig! Knäppte tyvärr inga bilder, var för upptagen med att ha kul. Ikväll så vill jag gå på bio! Det är ju en skandal att jag inte sett Twilight än, med tanke på hur mycket jag älskar dom filmerna. It's unbelievable. (Spelling?)
Idag måste jag även plugga... Har cirkus tio uppgifter som ska vara klara denna vecka. Crap!

Taco taco

Som rubriken HALVT lyder så blir det tacokväll med mina damer denna afton. Det ska bli supermysiiiiigt. Träffar ju dem enbart på helgerna nästan nuförtiden eftersom vi inte går på samma skola, så då måste man ta vara på tiden med dem på helgerna istället! Klaaagar inte direkt. 

Om en halvtimme så går bussen mot cg där det ska inhandlas massa gotta inför kvällen. Eftersom jag lever i en jäääägaaaarfaaaamiiiilj så står jag för köttfärsen! Älgfärs! Lyxigt. Tycker vissa...

[google]

Drawday

Idag har jag tecknat i stort sett hela dagen, därav min uppdatering. För att slappna av så funkar det jättebra för mig. Det har det gjort så länge jag kan minnas.
Nu myser jag med min pys, kollar på någon b-film och äter lite gotta. Det ska jag fortsätta med ikväll! Nu ska jag krypa ner hos min älskling i alla fall!
PuSSS!!!
'
Ikväll pryder Kanye min kropp!!!! Busigt.

Tidig dag

Tidig dag. Började med att inventera och göra beställningar vid 6, och det fanns inte så mycket mer att göra.

Nu är jag snart hemma, sköööönt och får förhoppningsvis en tid hos Moa för att ta ur förlängningen och klippa lite. Ska bli jätteskönt men självklart kommer jag sakna mitt hår.....


At Filip's place

Placerad i älsklings sköna säng med en underbar dator och en ljuvligt god godispåse! Pimpim <3 Godast är dom kalla och det har dom hunnit bli medans vi gick från citygross hem! Onderbart.
'
Mysdressen påååååå såklart ;)
Praktik imorgon!

Sämst...

Nä, asså de var inte roligt att fota mig själv idag. Kände mig så jävla ful.




Photoday

Som jag lovade så ska jag nu fota lite till min header. Ni ser ju hur tråkig min blogg ser ut nu, haha. Så ska dra på mig lite smink och byta kläder och sedan får vi hoppas på en bra fotodag! Puss på er.

Nyårsklänningen?

Tycker ni att jag är för tidigt ute, haha? Men alla andra år har jag varit så sjukt efter och sen så när jag väl har på mig kläderna så tycker jag att det är de fulaste kläderna i världen. Förra året var värst tror jag, haha. Fast det var väl bara jag som var nojig då.
Hade köpt ett par sjukt snygga höga brallor, tänkte sticka ut lite eftersom att alla andra hade klänning. Till det hade jag köpt ett skitsnyggt linne tyckte jag. Precis när jag skulle fixa mig och ta på mig byxorna så sprack (?!) dom och jag blev förbaaaannad. Vad fan skulle jag ha på mig nu liksom?!!!! Och inga affärer hade öppet så inte fan kunde jag fixa ett par nya brallor, och för vilka pengar liksom?! Så då fick jag paniiiiik, slängde ut alla kläder jag hade i garderoben, hittade nått kjol/linneaktigt tror jag om jag minns rätt. Så den kjolen fick komplettera mina assnygga byxor. Och jag kände mig som en jävla fjortis. Haha, det var nog det värsta. Hade precis fått mitt löshår då och planerat i minsta detalj också blir det sådä... Otuuuur! Blev inte ett fullt lyckat nyår för den delen heller, haha.
Men det blir det väl ändå aldrig... :P Har i alla fall varit ute på stan, eller ja, igår. Och då gick jag in på H&M och kollade in lite klänningar. Jag är inte så mycket för glitter och paljetter för jag lessnar så sjukt snabbt på sånt. Så enkelt vill jag ha, men inte alldeles för enkelt. Slänger upp två bilder på klänningar som jag såg igår.
Hehe, jätteenkel tycker säkert ni men med fixat hår, massa accesoarer så blir det nog snyggt.
???????????????

Stop this train,

I wan't to get of and go home again
[John Mayer - Stop this train]
Ni som aldrig lyssnat igenom alla Johns låtar tycker jag ska göra det. Så djupa och fina texter! Och hans röst kan man inte klaga på. Jag älskar musik som nästan endast är akustisk, kanske har att göra med att jag är uppväxt med gitarrspelande freaks runt mig. (Jag är en av dom).
Nu ska jag ta mig en fräsch dusch. Känner mig så gaaaalet äcklig. Tänkte prova ett av de nya shampoot och balsamet som jag fick i min fina goodiebag igår. Artégo Magical Colour heter det. Tyvärr så har jag ju blekt hår men glansgivande bör det ju vara! Och ni, glöm inte att tvätta håret två ggr med shampoo och inte mer än 3-4 ggr i veckan!
Otroligt charmig tjeeeeeej.....med 100 kg mascara under ögonen.

I'm fucking irritated

Jag. Har. Inga. INGA. Bilder. Att. Skapa. En. Header. Utav.

Imorgon. Är. Jag. Ledig. Så. Då. Ska. Jag. Ta. Några. Bilder.

Lovar.



Lovar.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!