Tips från coachen: Värmeskydd!

Tänkte slänga in ett tips på värmeskydd. Detta värmeskydd kommer från Matrix och heter Biolage Thermo-Active Repair Cream. Detta värmeskydd reparerar och skyddad skadat hår, och som toppen på moset så luktar det jättegott! Funderar på att köpa in lite produkter och sälja billigare än i salong. Denna kostar från 160-200 i salong och jag skulle kunna sälja den för 140-150 kronor. Finns även andra produkter jag kan fixa billigare. Hör av er om någon är sugen!


Dip dye/ombre

Så. Sjukt. Jävla. Sugen. Men. Vet. Ej.


Gårdagen

Som ni märkte så blev det ingen sminkvidde. För det första så fuckade min hjärna upp sig och jag fattade ingenting. Och för det andra så känns det verkligen att det INTE var min greeeej...! Så lol.
About gårdagen då. Stephani hade 18-års middag/fest i en lokal i stan. Huuur mycket mat som helst och jättegod efterrätt bestående av oreocheesecake, rockyroadcheesecake och marängtåtaaaa, asgött. Jätteroliga lekar osv. Väldigt lyckad kväll! Sen drog dem på krogen vid 12 och vi 17 åringar drog iväg. Sjuuky loli kvell med besta tejena.


Beauty-geek...

Efter som jag är väldigt NERE i smink (trots helt outbildad i ämnet) så tänkte jag spela in en video på hur jag sminkar mig. SÅ inte mig men det är många som frågat... Det är väldigt enkelt att sminka sig som mig så tänkte att jag kan väl däla mä mä. Ni får den förhoppningsvis senare ikv, om den blir lyckad v.s!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!