Så äckligt jävla sjuk

Halsont, feberfrossa, snor+snor+snor, bihåleinflammation. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Nu börjar även hostan smyga sig på. Uuuunder-bart. På fullaste allvar så har jag aldrig haft såhär ont i halsen. Jag gråter för att jag har en sån fruktansvärd smärta. Och jag är typ den sista som gråter för att jag har ont...men det här är outhärdligt. Orkar inte andas nästan. Näsan är för täppt och andas jag genom munnen gör det ont i halsen. Snälla skjut skjut skjut mig. Någon som har tips på vad som kan bota detta elände?!?!?! Bafucin funkar inte, Zyx funkar inte, Strepsils funkar inte, Ipren funkar inte. Skitliv.

Less?

Fan vad less jag är. Har inte kunnat blogga på hela veckan pg.a den här jävla äckel appen. Skiiiitapp.


Nytt håååår!

Har äntligen långt hår igen. Bild får ni imorgon!! PUSS.

Svar

sofia om Lunchtime:
Vart har du praktik nånstans?:)

21 Mars, 21:16
Svar: Jag har praktik på Salong Barock!

Wants<3<3<3<3

Pastelljeans GinaTricot 199:- SÅ SJUKT SNYGGT! Äger bara ett gula nu från Rut m.fl tyvärr... Där kostar dem 299:-.

Ledsen för min uppdatering...

Ja, och nej ni som inte känner mig, jag är inte seriös med mitt fejs på bilden. Så ni vet.
What'ya'guys'doin? What'ya'guys'up'to? Själv sitter jag hääär, njuter av lite marabouchoklad och trocadero. Fett soeft main. Vet inte riktigt vad jag ska skriva...annat än att jag varit upptagen såklart. För upptagen för att blogga. Men ändå, tänk att man liksom bloggar frivilligt? Man för en "dagbok" över vad man gör under dagen, för att andra ska kunna läsa?
Nu på praktiken (som tar slut imorgon) så ska vi föra dagbok varje dag om vad vi får göra, så ska lärarna läsa det. Jag har tyckt att det har varit skittråkigt och jävligt onödigt, men ändå så bloggar jag, frivilligt, för att jag tycker det är kul? Det är ju typ samma sak? Mindre kul är det ju när man känner sig stressad över bloggen. Skönt nog så är den tiden över för mig, haha. Jag bloggar när jag har lust och när jag känner för det. Det är det som gör det roligt, man får styra och ställa som man vill. Tänkte lägga upp lite kläder som jag suktar efter, om en liten stund bara. Stay in touch mates!

Sommaroutfit


Tired

Så sjukt trött... Ska nanna nu. Vi hörs imorgon igen. Puss

Lunchtime

Har lunch nu på praktiken. Slutar 5 idag. And i hope that my hair is coming today.... ÅÅÅhhhhh långt, underbart håååår!

Finally

Beställt mitt älskade hår nu. Yes yes yes.


Going for a walk

Alldeles strax ska jag och mamma promenera till min systers nya lägenhet! Hon har haft den i cirkus 3 veckor nu men jag har inte varit där, oppppppssss. Men vi ska i alla fall gå om en liten stund! Ha det bra!
Tror jag ska slänga ihop några såna här också ikväll, så otroligt goda!!! Love the frosting.

Vårtider

Känner mig så glad!!! Det måste vara våren som gör mig lycklig, haha. När jag tittade ut igenom mitt fönster imorse så såg jag en nästintill snöfri gräsmatta. Hoppas detta håller i sig, och att det inte kommer snökaos i april som för några år sedan. Det var hemskt, usch.
Förra påsken! Kom ihåg att det var så varmt att jag bara hade shorts och kofta... Wehå.

Hårförlängning

Ahhh, saknar min hårförlängning nå jävulskt! Jag ska nog beställa nytt och sätta i själv, sparar så sjukt mycket på det... Ska alltså sätta i med tejp hade jag tänkt, den skonsammaste metoden och man kan återanvända håret flera ggr. Någon som använt sig utav den metoden?
Tänkte även beställa ett startkit med nailhair till sommaren, med kreatinvax. Har provat lite men vill prova mer!!! Någon som vill vara min försökskanin? Tar såklart ut det direkt om det inte skulle bli bra. Hihi.

Sjukling

Har helt glömt bort bloggen idag, fast egentligen så har jag ju min anledning... Hade sprängande huvudvärk hela kvällen igår och hela natten, så imorse hade jag så ont att jag spydde. Så jag har bara legat hemma idag och vilat upp mig. Trodde det var magsjuka först eftersom Liam hade det i förra helgen, då jag var uppi honom i stort sätt hela tiden, (han är ju så söt att man inte kan låta bli), men det verkar inte som någon sådan sjuka. Huvudvärken har hållt i sig hela dagen och jag fattar inte vad det är för fel. Dricker mycket, äter mycket, och sitter inte för mycket vid TV och dator. Jajja.
Sjuklingen...

Pastell

Gula jeans från Rut m.fl - Vad tycker ni?!

Tack delightfulhair.se!

Fick dessa i ett paket på posten!

blogg-appen suger!

Men blir man irriterad eller? Jag hade lagt upp inlägg igår via blogg.se appen och inte fan kom det upp några? Knäppte liksom kort på min sminkning osv och tänkte visa er, men nu finns det inga inlägg att visa?!?!?! SÄMST.
Jaja, är i alla fall ledig idag. Skönt. Ska trycka i mig lite frukost, en smoothie, gå ut och gå med älskade vovven och sen fara ner och träna. Har inte tränat på ett tag nu... Hehe. Men jag väntar till två tiden då det inte är så mycket folk.
See yah lajter.

Delightful hair

Jag tänkte tipsa om en sida som säljer löshår superbilligt! Känner du att du vill få ditt hår längre, eller kanske bara fylligare, - Eller varför inte både och?
Tryck på bilden för att komma till hemsidan!

Eeeh.....

Förstår inte riktigt min sminkångest jag hade förut, när jag nu verkligen ser hur mycket smink jag HAR! Borstar har jag, hur mycket som helst. Inte behöver jag det heller. Det jag skulle vilja ha är en rätt praktisk sminkväska, puder och mer ögonskuggor!

Sminkborstar, tips?!?!

Någon som kan tipsa om sminkborstar? Under 500 kronor!
Tittar på detta från eleven, för 399:-. Det har fått både bra och dåliga recensioner så kan någon vägleda mig...?
För övrigt så sitter jag just nu med ricinolja i håret. Hoppas hoppas HOPPAS det funkar på mig, pleaaase.

Härlig kväll

Har precis klivit upp ur badet med min man. Det var för varmt så vi badade i högst 10 minuter... FAIL.
Nu har jag i alla fall fullt med planer för i sommar. 17 Juni åker jag utomlands med mamma, Ida och Jennie. Kommer hem den 24-25e och åker sedan till Peace and love som äger rum i Borlänge mellan den 26-30e juni. Dit åker jag med mina görls......som sedan leder till en utlandsresa i juli eller augusti, förhoppningsvis med samma tjejer. Kommer bli awesoooome!!! Hihihihi. Ge mig sommar NUUU!!!

Min bloggdesign

Ser så sjukt tråkig ut?!?! Finns det någon därute som har lust att hjälpa mig få den mer proffsig?

Underbart nagellack

Midnight blue.

Nagellack brukar i vanligtvis inte falla mig i smaken, och absolut inte mörka nagellack. Men detta är absolut ett undantag! Färgen, midnight blue är ju huuur sjukligt snygg som helst. Detta kommer klä mina naglar en stor del av våren och absolut i sommar till ett par solbruna händer! Från Depend.

Ricinolja

Nu har jag införskaffat mig denna omtalade bajsolja! Jag masserade in den i botten i cs 5 minuter, sedan lät jag det sitta i ca 40 minuter. Shampoonerade sedan och la in en inpackning. Fattar inte vad alla tjatar om och säger att håret blir fett, och mjälligt? Använd rätt produkter kanske och gör rätt, förfan... Jag shampoonerar två ggr, och masserar sedan in en inpackning. Vi får hoppas på att mitt hår växer helt enkelt ;) 62 spänn på apoteket.
Nu ska jag klicka hem lite shampoo! Ha det bra!

Peace and Love 2012.

Hade först bestämt mig för att inte gå. Nu ska jag dit!!! Min älskade älskade ÄLSKADE RIHAAANNNAAAAAAAA(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kommer ju dit!!! Heeeelt jävla sjuuukt. Dyrkar henne. Typ världens snyggaste tjej, har absolut INGA dåliga låtar. Blir även den enda konserten i Sverige av henne så faaan eller att man missar det. Kommer bli king. Mina älsklingar Skrillex kommer ju också, så om jag inte skulle gå på PL i år så skulle jag förmodligen ångra det resten av mitt liv. Omg omg omg.

Ricinolja...?

Är så sjuuukt beroende av att mitt hår ska må bra, bäst. Alltid när jag äter något onyttigt så tänker jag liksom inte på hur min kropp mår utav det utan mestadels hur mitt hår kommer må utav det....? Är det normalt...?
Det här är godis för mitt hår.... Dricker mycket vatten, använder väldigt smöööööriga med bra inpackningar, silkes olja/serum och kosttillskott för friskare hår, bättre hy och starkare naglar. Och ALLT funkar. Men nu har jag även gått och inbillat mig att jag ska börja använda ricinolja för snabbare hårväxt?!?!?! Någon som provat? Funkar det?
Måste även tipsa om en SJUKT billig sida, med hårprodukter, för er som brukar köpa i salong. This is much cheaaaaper!!! www.hairsale.se

Tips för naglar!!!!!

Seriöst. Jag har hittat min räddning!!! Jag har aldrig någonsin kunnat ha långa naglar, dem går av, dem skivar sig osv. Men nu har jag hittat typ det grymmaste - ever!!!
Typ det grymmaste jag provat. Det funkar ju verkligen?!?! Har använt det i en vecka nu och ser redan resultat. Finns att köpa på Kicks för 100:-. Fråga efter Miracle nails från Mavala.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!