Shopping

Var på birsta förut, och trodde jag skulle komma hem tomhänt, men icke då!


Världens bästa primer!!! Köp köööp! 225:- på Kicks.

Todays

Inte så rolig outfit kanske, men den funkar väl.
Skinnjacka - Rut mfl. Jeans - Kissy/Rut mfl. o Carlings. Skjorta - Gina Tricot. Skor - Vagabond. Smycken - Thomas Sabo, Guldfynd by Kenza och Gina Tricot.

Min kväll!

Helt seriöst. Ska jag verkligen bara sitta hemma ikväll? Svaret är: Ja. Har på riktigt inte varit hemma, utan vänner, en helg, på.... Ja, jag vet inte hur länge? Känns bara sjuuukt konstigt och bajstråkigt. Men what to do what to do, när alla är upptagna. Crazy. Istället tänkte jag ta hand om mig själv lite... stressa av helt enkelt. Är så sjukt sönderstressad. Ska till exempel ta en långdusch med mitt nya silvershampo! Vi får beställa 1,5 liters Loréal balsam och shampoo, för 140 spänn/st en gång om år. Perfa, vi får beställa hur mycket som helst. Det är king de.
Ska även färga mina ögonfransar, göra en scrub-mask osv osv osv. Bara softa helt enkelt. Hääärligt hääärligt.
Ögonfransfärg, Wash, och en telefon-plånbok. 29'90:- hur billigt är inte det? Sjukt behändigt.
Superstooor! Var tvungen att jämföra, hehe.... Vill ni se för och efterbilder på hår/ögonfransar?

Dubstep makes me awesome

Sitter och rådunkar Skrillex.... Seriöst, får inte nog. OrgAsSSsm. Går inte att undvika. Skrillex och Avicii tillsammans är ju bara to die for. Har ingen inspiration längre. Tänkte tipsa om lite sminktips men jag vet inte om jag orkar. Ni orkar säkert inte ens. Hehe.

Heeeeelg!

Så OTROLIGT skönt. AAaaahhhh.... Vet att jag inte bloggade igår men mådde inte helt OK och firade även min moffa som fyllde 69 basssst igår. Det var trevligt.
Sitter här och dricker mitt dagliga vaniljte, och snart ska jag väl ta mig en dusch antar jag. Vad har kvällen att bjuda på dåååå....? Jag ska i alla fall käka en fet bitelinepizza!
Seee yahhh
Fokuserad på bildlektion...... Saknar mitt långa hår!!!

Kanske ska starta en plugg-blogg

Det skulle ni gilla va? En blogg som handlar om enbart plugg, mina studier som jag skriver om. Varje gång jag får en läxa så skriver jag exakt vad den handlar om och sedan lägger jag ut den i ett inlägg. Är inte det typ KUNG?!!?! Fast ne. Boken är klar nu, ska in imorgon! Sen är det bara samhälleuppgifter kvar. Och när den är klar så förväntar väl jag mig att jag är klar med allt plugg, men då läggs det på nytt plugg i min "lilla" hög. Jaja. Glad för stunden får man väl åtminstone vara...

BETA BETA!!!

Håller på att BEETAAAA bort sista psykologiuppgiften och inte. fan. går. det. på. räls. helle! Näfaenheller. Som vanligt så SUGER boken, hittar inte ett jävla piss. Bitter.... näää inte alls. Och nu kollar jag även på TV så då är koncentrationen på zero. Plus att en stallplats som va SÅ PERFA förmodligen inte kommer bli min.
Livet leker.
=))))

Header

Nu har jag äntligen fått upp min header! Väldigt simpel men det är så jag vill ha det.
Som sagt har jag ton av plugg så det är fortfarande prio ett. Snart betat av psykologin, den värsta delen är samhällen och hantverksboken.... Nu när jag sett alla andras, hur fina dem är så vill jag bara DÖ när jag ser min. Fyfan.

Prio ett

Innan jag kan börja blogga "normalt" igen så måste detta göras:
- Hantverksboken ska vara klar på torsdag, då betygen sätts.
- APU-uppgiften ska vara inlämnad innan torsdag, samma där.
- Två psykologiuppgifter ska vara inlämnade, same, same.

THOMAS SABO


Skolstart..........

Ja då var det dags igen då... Fan. Vill vara vaken hela nätterna och sova bort hela dagarna, vara ledig från allt plugg och umgås med mina underbara fellas (hehe). Inte kuuul detta alltså! Vill INTE ha rutin. No way.
Jajjjja, nu har jag duschat och gjort mig klar så ska väl alldeles strax dra till bussen.
Love

Time to ZzZzzzzz.....

Nu ska jag försöka SOVA! Lycka till Lolaaaaa säger jag bara. Hoppas John Blund är på min sida.
Godnatt!!

Puppylove

Nu har lillälsklingsvalpen "äntligen" åkt...... </3

Vända tillbaka dygnet?!?!?!?!

A jo tjena, det funkade ju galaaaaant för mig. Eller?! Igår la jag mig i sängen klockan 01.00. Tror ni jag somnade då eller? Nä, jag somnade klockan 04.00. Och imorgon är det skola. Men jag är ju vaken nu åtminstone.... Har någon ett tips för att bli trött? Sömnpiller är inte aktuellt, haha.
Nu; frukost!

Isadora 623 DOLL PINK

Är så sjukt nöjd! Har kvar lite lim sedan mina lösnaglar, därför det ser lite tjorvigt ut. Färgen är perfekt i min smak, penseln är bred och det torkar snabbt. Lätt värt REA-priset på 34 kronor!

Bildbomb!

Laddar nu upp en massa bilder från mobilen, som kanske kan va kul att se!

Jag och Mollsan.

Finaste finaste finaste naglarna..... Saknar :(:((:(

Myskväll i somras med bästa vänner.

Besökte pappa i Jämtland.

Rullade Lilletilles hår!!! Fancy.

Gjorde världens slarvigaste och fulaste uppsättning på Elin som hon tyckte va ascool..........skillnad det där!

Städade min garderob, och sedan rasade nedersta hyllan så ni ser ju hur det blev där... För LITEN garderoooooooob.

Himla fin bild på mig osminkad. Här ser ni ett omålat ögonbryn och ett målat... Naiz va?! (Väldigt mobbat målat där men fyllde förmodligen på lite längre in... lol).

Fika på Stenstans Bageri och Konditori med älsklingen!!!


Gooooomorron gomorron!

Haha, är typ uppväxt med det där uttrycket. Tänk er det i djup göteborska! Så lät det varje dag då mina kusiner kom på besök i vår stuga på somrarna, haha.
Jag ska alldeles strax göra mig iordning för att sedan gå ner och handla lite lunch på cg. Can I bring my dog or not? Typ binda fast henne....? No........
Såhär såg jag ut på nyår BTW.

Choklaaaad.....

Min fina vän EEEELIIIN som jag inte tjillat med på evigheter har nyss dragit heeeem. SaAaAd but true. Sitter och tröstar mig med chokladpudding som ser ut som bajs, men smakar gott. Moget Lovisa.
Ikväll, alltså nu, ska jag bara ta det lugnt. Kanske sova snart. Måste vända tillbaka dygnet, helt SICK! Det håller inte i längden att vara vaken till 4-5-6 på morgonen och sova till halv 2, 2. Håller inte. Verkar som att hela Sundsvall är ute ikväll också, eller...?

Min otroligt fina vän Amanda


Sveriges jvm guld!

Grattis grattis måste man ju säga såhär i efterhand. Har dålig koll på hockey, men inte fan trodde jag att Sverige var så bra?! Det är ju sjukt. Sverige hade 60 skott på mål och Ryssland som de mötte i finalen hade 16. Överlägset? Jepp. Snyggt avgörande mål? Japp!


Resetips, tack!

Jaa, tänkasä att jag behöver resetips. Vi är några tjejer och killar som ska åka till Alanya i sommar och eftersom vi är ungdomar som går i skolan så kanske inte ALLAS pengar räcker, så finns dä någon som kan tipsa om ett BRA och BILLIGT hotell, samt säga namn osv? Inte långt ifrån centrum, gångavstånd... Men max 800 meter! Jag/vi har ju självklart kollat runt och så men det känns bättre om man får prata med någon som varit där, på hotellet. Jag har varit i Alanya, så det är endast hotellet jag vill höra om! Hihi.
Pusssss.

Hej mitt vinterland.............

Liam, Florida

Asså snälla snö, försvinn. Jag. Vill. Inte. Se. Dig. Mer. Trodde det var över, men nu kommer du tillbaka. Smält, smält, smält.
Det har snöat exakt hela natten, exakt hela morgonen och LITE är det tamefan inte heller. Trodde skottningen skulle vara som bortblåst nu. Nu kommer det fan bli ännu halare. Crap.
Anywaaaays.... idag kommer min lillebror Liam till Sundsvall! Tror att me and Manda, kanske Filip ska träffa honom. Och kanske lilla söta älsklings-Molly. Om hon pallar trycket, vill säga. Haha.
Over and out.

Summer 2012

Kommer bli grymmmt!! Sista sommarlovet.. Ska resa. Massor.

Mmmmm fruiiit....

Sitter och rent ut sagt lääääängtar efter fresh fruit! How bout' some pineapple in melted chocolate.... Or strawberries. Aaaaaahhh!!!! AAAAHhhhh.... blir ett måste imorgon då jag ska umgås med bästa Mandan.
Nu ska jag ta min sista för kvällen, sedan sova. I guess. Sover hos älsklingen inatt. Min cod-beroende man <3
Saknar detta långa hår....

Summa sumarum

För att kortfatta dagen:
Sömn. Handla. Buss. Hund. Laga mat. Diska. Äta.
Gjorde en trerättersmiddag till mig och älskling! Har lovat han de lääänge nu och han älskar min mat så vafan ska man göra? (inte alls kaxig.) Gjorde en kräftröretoast toppad med vitlöks/chili och citronmarinerade räkor och en citronskiva ovanpå. Gick hem! Sedan blev det oxfilé och potatisgrejs med rödvinsås, till efterrätt Creme brulé. Blev också bra.
Förlåt om jag bloggat dåligt idag men tror jag börjar bli sjuk, är så himla matt.

Bikbok

Den rosa tröjan ska jag lätt införskaffa!!! Tänk med en svart eller vit skjorta under.

J.C


Regn och rusk

Ja, det är väl det Sundsvall består av idag. Jag kom precis utifrån, och mina fingrar är så sjukt stela av kyla så det blir svårt att skriva. Fyfan säger jag bara! Springa runt i klackar och skinnjacka på stan idag utan paraply var fan inte värt en fika på Stenstans konditori. Fast gott var det ju iofs.
Jag har iaf tänt några ljus i mitt rum för att höja mysfaktorn liiiiite.....
Love.

Nytt nagellack

Ett nytt nagellack från Isadora som jag köpte på rean. Ser riktigt fint ut, har dock inte provat det ännu eftersom jag har så fina naglar nu, hihi. Men det är en bred pensel och det gillar jag!

Wants......



Today.............

Såhär mycket vill jag visa mig idag! Känner mig sliten och väldigt trött. Var hemma rätt sent igår så, hehe. Kvällen slutade i lite små kalabalik men jag hoppas att det löser sig. För alla. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, har beställt 2 Red Bull och chirre, så jag överlever nog. Vi hörs sen, love.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!